ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Σε τούτο το Μέρος του blog, λέω να περιλάβω διάφορες συζητήσεις όπου πήρα μέρος εγώ ή και άλλοι που μου φαίνονται να έχουν ενδιαφέρουσες ή πρωτότυπες απόψεις και που πραγματοποιήθηκαν σε άλλα blogs ή forums. Βέβαια, δεν σκοπεύω να επαναλάβω σελίδες επί σελίδων με άρθρα και παρεμβάσεις. Μόνο τα κομμάτια εκείνα, που ανταποκρίνονται σ’ αυτά τα κριτήρια.

Γιατί το κάνω ; Επειδή οι διάφορες αυτές παρεμβάσεις βρίσκονται σκόρπιες εδώ κι εκεί και καλό θα ήταν να τις συγκεντρώσω, σαν ένα είδος ανθολογίας. Μετά, γιατί όταν τύχει να βρω μερικές και να τις ξαναδιαβάσω, βρίσκω πως, έστω και παλιότερες, μπορούν νάναι ακόμη επίκαιρες. Τέλος, υπάρχουν θέματα που είναι ακόμη «ζεστά» και που αξίζει τον κόπο να έχω πρόχειρα.

Δεν είναι βέβαια δυνατόν να τις συγκεντρώσω όλες. Αλλες από αυτές δεν μπορώ καν να τις βρώ σήμερα και άλλες έχουν πια εξαφανιστεί μαζί με τα αντίστοιχα forums που δεν υπάρχουν πια σήμερα, ή που έχουν αναμορφωθεί. Τέλος πάντων, θα κάμω ότι μπορώ.

Για τον κάθε τίτλο, θα αναφέρω, όπου αυτό είναι δυνατόν, τις διευθύνσεις των blogs και forums όπου είδαν αρχικά το φως, για περισσότερες πληροφορίες. Εξ άλλου, οι διευθύνσεις αυτές, μπορούν ενδεχόμενα να διευρύνουν τα ενδιαφέροντα όποιου επιθυμεί. Ο Πίνακας Περιεχομένων που ακολουθεί, οδηγεί στις αντίστοιχες συζητήσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: